11 de setembre de 2019

 

Aquest 11 de setembre cridem de nou a participar en totes les manifestacions. Som conscients que hi ha un cert grau de desànim, però hem d’evitar que ens contagiï i posar l’accent en la necessitat de continuar la lluita. Un gran moviment derrotat desmoralitza i permet a l’enemic assaltar el poder sobre el desànim i la desorganització dels seus opositors, com ja ha passat en altres ocasions.
És cert que s’han posat de manifest bona part de les deficiències d’aquest gran moviment independentista que ha emergit en les últimes dècades i que ha assolit cims als quals mai havia pujat. Ara, per exemple, es parla d’unitat estratègica quan la solució és la inversa:
La unitat, que nosaltres anem proposant des dels nostres orígens, respon a una determinada política d’aliances, però la política d’aliances forma part d’un projecte estratègic global, que sempre incorpora moltes altres variables, a més a més de la política d’aliances i aquest projecte ara mateix no existeix.
Nosaltres estem precisament iniciant un procés constituent que ha d’anar acompanyat de l’elaboració d’uns certs elements d’estratègia. Però diem d’element perquè una veritable estratègia només es podrà elaborar quan es disposi d’un Partit Proletari de masses.
A més a més de participar en tots els actes unitaris, fem una crida particular per assistir a l‘acte, organitzat per ARRAN, en record de Gustau Muñoz, un jove marxista -leninista assassinat un onze de setembre de 1978. A l’acte intervindrà el company Antoni Puig i la Gabriela Serra, entre altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s