Reforcem els CDR!

DKqKahuXkAAEeBaA tres dies del Referèndum d’Autodeterminació, són molts els Comitès de Defensa (CDR) que s’estan creant per tot el territori: a les viles, pobles i als barris, per tal de garantir que el proper 1 d’octubre VOTAREM plegades, malgrat la repressió i amenaces del Règim. Organització popular que des de la Crida, considerem, cal reforçar juntament amb altres espais unitaris de lluita pel Referèndum i la República Catalana: CpelSí, ExI, UxR, entre d’altres.

Generalment, avui hi ha convocatòries arreu per preparar els propers dies o bé constituir els CDR. Estigueu ben atentes (seguiu les entitats i partits del vostre entorn) i participeu del vostre!

Per ajudar-vos, fem un llistat provisional a dia d’avui (28/09 al matí) dels que hi són presents a les xarxes. No us amoïneu si no veieu el vostre, poden no tenir twitter o estar sent organitzat ara per ara:

Barcelona, per barris:

 

Ciutats i viles:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s