CrC amb Síria

CrC_Siria

Des de Crida Comunista (CrC) expressem la nostra solidaritat amb el poble sirià i condemnem l’atac militar unilateral contra la base aèria d’Al Shairat i rodalies -provocant 9 víctimes mortals, entre elles 4 nens-, perpetrat pels imperialistes dels EUA, amb la complicitat dels seus aliats de l’OTAN i de la UE, per a la promoció dels seus interessos a la regió. A més, aquest atac ha estat aprofitat convenientment pels terroristes de Daesh (i altres grupuscles salafistes) per llançar una nova ofensiva a la zona de la carretera d’Homs-Palmira.

Rebutgem els pretextos imperialistes que, com ja ha estat demostrat, es van utilitzar també en la guerra contra l’Iraq i en les altres guerres imperialistes contra Iugoslàvia, Afganistan i Líbia. L’esquema es repeteix una vegada més, i no podem romandre de braços creuats.

Fem una crida a la classe obrera i als pobles d’arreu del món per combatre i condemnar la nova agressió que el govern imperialista dels EUA està protagonitzant. Exigim que el govern espanyol retiri el seu suport a l’agressió de l’OTAN i  no s’impliqui ni doni suport a l’atac militar criminal i imperialista. Reclamem, per la seva part, que la Generalitat centri tots els seus esforços en la lluita per la pau.

Per la pau a Síria, per la sortida i derrota de l’OTAN, per la solidaritat dels pobles!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s