CrC donem suport al Movimiento de Apoyo a Siria

Avui Crida Comunista, com a internacionalistes i antiimperialistes, hem signat el document “Crida per la pau a Siria” del Movimiento de Apoyo a Siria, plataforma plural que neix amb la intenció de

crear un ampli moviment d’oposició a aquesta guerra de Síria perquè cessi la mort, el desplaçament i l’exili d’aquests centenars de milers de persones, perquè més ràpid que tard, acabi la violència i la destrucció, perquè el poble sirià pugui tornar als seus llocs d’origen, reconstruir el seu país i recuperar la seva sobirania, per poder desenvolupar una vida normal i donar un futur de pau als seus fills.

Aquesta, té quatre punts d’exigències clares davant l’agressió imperialista a Siria:

  1. La suspensió de les sancions contra la República Àrab Siriana

  2. L’impuls de polítiques de pau i no ingerència que defensin el dret del poble sirià a decidir el seu propi destí

  3. La necessitat d’emprendre converses i accions bilaterals entre els governs de Síria i la Unió Europea per tractar la problemàtica dels desplaçats sirians, amb la finalitat de proveir-los dels mitjans de subsistència necessaris i garantir els seus drets de tornada a Síria.

  4. Exigir als estats membres de l’OTAN i els seus aliats regionals les indemnitzacions necessàries per sufragar la reconstrucció del país.

En aquest sentit, el proper 22 d’abril organitzen una Trobada de Solidaritat -coincidint amb el mes on es celebra la Festa de la Independència de Siria- per fer arribar al poble sirià i a les organitzacions que lluiten per la seva llibertat un missatge de suport, i a la vegada, una exigència de pau a les potències que l’estan agredint.

Crida Comunista dona ple suport a aquesta plataforma, i volem recordar l’enorme necessitat actual a casa nostra de recuperar la bandera de l’internacionalisme proletari, la lluita contra l’imperialisme i l’OTAN, i per la solidaritat dels pobles!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s