Crida Comunista amb la Vaga a la indústria química de Tarragona

Cartel huelga

Crida Comunista se suma a la vaga general del sector obrer petroquímic per condicions de treball i de vida dignes i segures dins i fora de la indústria.

L’accident del 14 de gener a IQOXE  va deixar al descobert les limitacions en seguretat. Revisar el  PLASECTA i totes les mides d’emergència per evitar els accidents de treball i les malalties professionals, és el primer objectiu de la vaga.

Però l’accident també ha posat de relleu l’increment de la precarietat i l’empitjorament de les condicions aborals, que s’ha instal·lat els darrers anys. La vaga ha d’obrir una nova etapa d’unitat i d’organització, per tal de recuperar els drets perduts i conquerir-ne de nous.

Compartim les reivindicacions que els sindicats han posat sobre la taula i celebrem que les organitzacions populars, com les associacions de veïns o l’ANC, hagin expressat el seu suport incondicional a la vaga. La unitat obrera i popular és el camí a seguir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s