PER REFORÇAR LA LLUITA: VOTA CUP

  • Les eleccions generals que se celebraran el diumenge vinent 10  de novembre, convocades pel Borbó, responen a una estratègia electoralista del PSOE i de Pedro Sánchez, per tornar, sigui com sigui, al bipartidisme.
  • Aquesta convocatòria també confirma l’aposta per una nova ofensiva de la classe dominant, contra els drets nacionals de Catalunya i altres pobles, contra els obrers, contra els aturats, contra els joves i contra tots els oprimits: el capital vol tenir gent de la seva confiança directa gestionant el govern d’un Estat disposat a assaltar el que queda dels drets socials assolits gràcies a les lluites de les generacions anteriors i a prosseguir un procés de centralització per destinar prioritàriament els recursos pressupostaris a pagar els interesso del deute públic i retornar-ne una part.
  • Tots els membres del govern en funcions de Pedro Sánchez han demostrat ser servidors entusiastes de les grans corporacions, del gran capital especulatiu i de les polítiques centralistes. La seva actuació és semblant a la del PP, amb retocs, però sense abandonar-ne els aspectes centrals, inclosos els repressius. Això ens porta a la conclusió que la possibilitat d’un govern de coalició  PP-PSOE no s’ha d’excloure. Hi hagi un govern PP-PSOE, hi hagi un govern monocolor d’una d’aquestes dues formacions polítiques o hi hagi un govern de cooperació amb partits menors, subsumits a un dels dos grans mostres del bipartidisme, ens trobarem amb un govern allunyat de les inquietuds de la gran majoria de la població.
  • Els polítics de tots els partits del règim monàrquic del 78 competeixen entre ells per ocupar una única plaça des d’on servir a aquest règim del qual formen part. Pels comunistes la contesa electoral no és mai la batalla principal. La qüestió institucional ocupa un lloc secundari en la nostra estratègia actual de lluita perllongada per l’alliberament de classe i nacional. La prioritat dels nostres militants ara no és anar a les institucions. Però això no ens porta a desentendre’ns d’aquestes conteses. Considerem que hi hem de participar, apostant per la candidatura més fructuosa per afrontar les lluites que ja es veuen venir i per organitzar la revolta.
  • Per aquesta raó, cridem a votar CUP. Ho fem per defensar els interessos de les classes treballadores, per ajudar a unificar les nostres lluites i per no defallir en la lluita nacional. La resistència heròica als carrers, es produeix perquè volem amnistia, autodeterminació i república.
  • Les vagues i les lluites socials es produeixen perquè els treballadors veuen amenaçats els seus llocs de treball, volen treballar en condicions més dignes i volen preservar i millorar les conquestes i drets socials. Moltes d’aquestes lluites queden amagades o els mitjans oficials les presenten de manera esbiaixada per desprestigiar-les i aïllar-les, però existeixen i demostren les potencialitats del combat social i nacional del nostre poble. Desocupats, joves descontents, assalariats i empleats de les administracions públiques, entre altres, es poden i s’han d’unir per acabar amb els explotadors i per posar en evidència el caràcter capitalista iopressor de l’Estat. La CUP els ha de representar i unir a tots i estem segurs que ho farà!
  • La presència de la CUP al parlament espanyol ha de servir per qüestionar el poder de decisió d’una minoria minúscula de capitalistes sobre l’economia i la societat en general, per demostrar que l’independentisme és una força creixent a Catalunya a la que ja no podran doblegar i per deixar clar que, per molt que ho intentin, no aconseguiran aturar-nos. El vot a la CUP també aportarà un granet de sorra a una lluita, que s’ha d’amplificar per tot l’Estat, per acabar d’una vegada amb el règim monàrquic del 78. Sabem que la presència de la CUP al Parlament espanyol no canviarà radicalment les nostres vides. Al capdavall, tot dependrà de les nostres mobilitzacions per alliberar-nos en tots els terrenys. Aquest és precisament un dels missatges que intenten transmetre les candidatures de la CUP i aquesta és una altra de les raons per la qual nosaltres cridem a votar-los.
  • En el cas del Senat, on la CUP no es presenta en cap de les circumscripcions, fem també una crida a no renunciar al vot. Al Senat hem de votar per evitar que els partits del 155 tinguin representació a Catalunya i si l’obtenen, que sigui diminuta.
  • A Barcelona, al Senat, cridem a votar, d’una manera especial,  Roger Español, que és un candidat que ha demostrat repetidament actuar amb una perspectiva combativa. Votar els candidats de la CUP, és votar les nostres lluites. És apostar per l’alliberament de classe i nacional. És garantir la continuïtat del combat. És donar nou impuls a la lluita perllongada amb la qual els comunistes estem compromesos.

74354267_10157803973124662_6658509638897500160_n.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s