Sense les dones no hi ha revolució, no hi ha alliberament de la dona sense revolució

El pròxim 8 de Març, s’ha convocat una vaga mundial amb la voluntat d’aplegar al màxim nombre possible de dones. Moltes associacions i partits si han sumat. A l’Estat espanyol la convocatòria és més rellevant que a altres indrets, ja que ha reunit gairebé tots els sindicats, inclosos els anomenats majoritaris, encara que les característiques de la convocatòria no són del tot coincidents, entre uns i altres.

El debat generat amb la vaga està sent clarificador, ja que permet constatar com PP i Ciutadans, els dos principals partits que ara simbolitzant el vessant més reaccionaria i centralista d’Espanya, si oposen visceralment. Crida Comunista ha decidit sumar-se a la convocatòria. Com a marxistes-leninistes difondrem els motius de la vaga vinculant-la a la construcció d’un front democràtic i popular per la república i cooperarem en la seva organització. Però a la vegada volem deixar clar que la nostra lluita és de classe.

El nostre feminisme no s’acaba amb la denúncia del patriarcat sinó que va de la mà d’una anàlisi global del capitalisme en la seva etapa imperialista i vol fer convergir les lluites, a través d’àmplies aliances de totes les víctimes del sistema, amb la perspectiva de conquerir una república popular i començar a edificar el socialisme.

300px-Womanpower_logo.svg.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s