Neix Comunistes Pel Sí

Extret de Llibertat.cat

logoAquesta tarda s’ha donat el tret de sortida a la campanya i Manifest obert de “Comunistes pel Sí” composada actualment per la Crida Comunista, Poble Lliure, les AJUP, i Xarxa Roja.

Es tracta d’una plataforma unitària que treballarà per recolzar el Referèndum d’Autodeterminació del proper 1 d’Octubre, tot demanant el vot afirmatiu. El manifest el signen figures destacades com Manuel Delgado, Cesk Freixas, Pablo Hasél, o Antoni Puig, a més de desenes de comunistes del món local, sindical, juvenil… d’arreu el país.

La plataforma de Comunistes Pel Sí independentistes o (con)federalistes- que, davant la situació excepcional i històrica que s’obre amb el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, que és ja la culminació de tot un gran moviment nacional-popular amb grans aspiracions democràtiques i sobiranistes, aposten per recolzar-lo i demanar el vot afirmatiu per acabar amb el règim del 78, proclamar la República Catalana, i organitzar a les classes treballadores per lluitar pel Socialisme des de la voluntat internacionalista i solidaria amb tots el pobles de l’estat, del Mediterrani i del món.

Per altra banda, també consideren que la seva tasca és complementària d’altres espais unitaris com Esquerres per la Independència, els Comitès de Defensa de la República, o la campanya República des de baix.

Comunistes Pel Sí  apropa comunistes de diferents sectors, per generar un espai unitari i plural de treball conjunt des del respecte mutu i la màxima cordialitat, possibilitant un debat enriquidor des dels eixos que s’han marcat en un inici. “Ara més que mai, i per aconseguir els objectius que ens situem al Manifest, és necessària la unitat dels i les comunistes, i només s’aconsegueix a través del treball i pràctica diària”, afirma la plataforma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s