Puntualitzant als mitjans

PUNTUALITZANT ALS MITJANS: Avui hem parlat -potser massa ingènuament- amb El Món, i abans de donar impressions equivocades arran del seu article que ja s’està escampant, volem fer unes puntualitzacions importants sobre nosaltres i les declaracions -parafrasejades en excés…-:

Ara per ara som un Manifest (Crida Comunista) i res més. Tal com situa el mateix, evidentment volem caminar cap a la creació d’un espai -que no corrent- comunista que tingui com a aposta estratègica la Rep. Popular Catalana i el Socialisme. Però aquesta serà una decisió COL·LECTIVA fruit d’un debat entre les companyes, que, alerta, no necessàriament ha de conduir a aquesta opció. Tot està per fer, i tot està per decidir, inclòs això.

Per tant, la idea si és fer una Trobada cap a gener, però per fer un debat obert i profitós, on tothom digui la seva, en base a aquesta proposta d’uns quixots que potser no haviem calculat molt bé les repercusions mediàtiques del projecte…

L’únic que voliem assenyalar, i ho reiterem, és que aquesta és una proposta molt de base, humil i que, de debò, no vol alliçonar a ningú. Estem aquí per enriquir i aportar el millor de nosaltres, fent treball de formigueta per enfortir la Unitat Popular. Que rebutjem etiquetes i posicionaments preestablerts dins la CUP, on estem militant de manera individual només una part dels signants.

Així doncs, dels errors s’aprèn.

Seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s